nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Thursday, December 22, 2011

aih..macam tak percaya...

Tanggal 5 januari 2010, terdaftarlah nama aku dalam IKBN ni....berbekalkan ilmu yg tak seberapa... meneruskan niat untuk belajar sebab tampat ni adalalah atas pilihan aku sendiri...macam2 pengalaman, pahit manis payau masin semua aku dah tempuh....macam2 jenis kerenah aku da jumpa kat tempat ni...semua tu kenangan...

pejam-celik, pejam-celik... da 2 tahun dah aku menimba ilmu yg memang tak cukup lg untuk aku bekalkan untuk diri ni...rasa sekejap je kan..? akhirnya aku bebas jugak...hurmm..bukan tak sedih nak tinggalkan ikbn ni...tp itu lah impian aku sejak setahun lepas..sejak orang buat macam2 kat aku...sedih tau..rasa nak lari dr tempat ni...! tu perasaan aku...!

tapi atas dorongan dan support dr family...atas janji yg aku pendam kat mak ayah jugak...aku kuatkan tekad, untuk habiskan jugak masa belajar kat sini... tapi peristiwa tu berlaku lagi... 28/10/2011....kali ni diri sendiri yg terlibat dalam kes berat.. ditambah lagi dengan final sem, nak dekat exam...tiba2 benda ni terjadi... aku sendiri tak tau kes ni menjejaskan praktikal aku atau tak...insyaAllah...jgn lah...memang aku takkan lupakan sepanjang hidup.... bersyukur kehadrat Ilahi...Dia tolong hambaNya.... alhamdulillah...

dan tak sangka jugak...aku sekarang tengah packing2 barang...esok nak tinggalkan dunia ikbn ni...untuk selamanya....i'll be FREE... =) =) mmg saat2 yang dinanti-nantikan student kat sini..ye lah, macam penjara...terkkurung..tahun depan... start lah praktikal.... mudah2an..Allah permudahkan segala urusan aku nanti...aminn... segala apa yg pernah terjadi kat tempat ni, kawan2 susah, kawan2 senang...aku takkan lupakan...walaupun adakalanya tersalah faham satu sama lain... :))

macam mana kehidupan aku lepas ni....mudah2nya lurus lah...dan cerahlah... demi diri sendiri dan mak ayah tercinta...insyaAllah... AKU DAH BEBAS.......!!!! wooo..hooo...!!


p/s : entri merepek...tak tau dalam mood ape tah...terima kasih sudi bace entri bosan ni... :)

2 orang yang cute mendoakan fuza:

aimie amalina said...

wee
alhamdulillah :)
sempga berjaya menjalani kehidupan selepas ini!

EMOdisaster said...

@aimie amalina : thanks dear..insyaAllah...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...