nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Monday, December 19, 2011

berfaedah kan macam ni?

ade sesiapa antara korang semua tau guna atau pernah belajar software autocadd..? tak kisah la tahun berapa punya...susah tak nak guna...? tak kan..? bg fuza tak susah pun kalau kita belajar...
eh kejap, kejap...korang tau tak apa tu autocadd..? ermm...camne nak ckp eh kalau ade yg tak tau...? autocadd tu sejenis software lukis2 untuk draugthman...untuk menyenangkan nak buat lukisan...kalau dulu, pakai manual je...tangan..lenguh2 tangan... comot2 kertas lukisan tu..sekarang ni dah maju...da ade cad2012 pun...tp belum pandai explore lagi...hehe...dan autocadd ni anak kepada autodesk.... macam2 lagi software yg autodesk ni ade...kalau nak tau lebih lanjut cari la kat google yea...hehe...kalau ade yg da tau tu...nanti kite leh kongsi2 ilmu tau...? :)

tapi entri kali ni bukan nak cerita pasal autocadd ni...kalau nak cerita pun, err...kurang pandai lah...hehehe....
tapi nak tunjukkan yg auto cadd ni boleh buat macam2... selain dari lukis pelan rumah ke, kereta ke..details2 untuk machines ke...dan yang sama waktu dengannya lah...

selain tu...auto cadd ni fuza buat lukis bende alah ni ha....tadaaa...


haa.. korang semua nampak tak..? ini bukan carik kat google tau..kalau carik pun takkan jumpa...tengok buktinya..fuza printscreen hasil kerja yg tak ada kerja ni...hehehe...
fuza lukis bendera negeri fuza sendiri... kalau dah minat tu...ape pun jadi...kan3...
masa untuk buat ni...?? hmmm...kalau tekun..kejap je kot...disebabkan benda ni da lama siap..saje je nak publish dalam blog...hehehe....

p/s : cita2 fuza nak jadi arkitek yg berjaya lepas habis belajar ni....fuza amik course pelukis pelan senibina...lukis2 rumah...tapi nak lukis ape2 pun ok je...kalau sesiapa nak pasang arkitek tak bertauliah (akan bertauliah someday..insyaAllah...hehe)..contact2 lah yea...ni tak bagus lagi...masih dalam pembelajaran.... :)
kbai...

2 orang yang cute mendoakan fuza:

NiaLidia. said...

kena blaja ni awakk , kena belajar,

EMOdisaster said...

nak belajar ke..? bagus lah... seronok...! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...