nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Monday, January 16, 2012

Important Message | Perhatian untuk Blogger2 Gegirls :)


Assalamualaikum ... :)

Sape yang berani katakan yg dia bergelar seorang blogger wanita ? Saya .. saya ! Ha, kan ade tu .. Nak tanye ni .. Korang dah join belum group Girls Blogger kat Facebook ? Kalau belum sila lah join ... Klik aje kat banner tu kalau nak ... Aku dah join dah group ni .. Ramai gile kot .. Account FB lame dah pernah join .. Tapi FB tu da tak guna lagi . Ni untuk FB baru , baru nak join balik .. Group ni adminnya Miss Nadya .. Hmm .. Bagus ade group macam ni .. Boleh BW .. selain tu boleh tambah kenalan blogger ... ( Tapi aku pun tak tengok2 lagi page ni .. tak tau mane satu nak tengok .. Hehehe .. )
Oke tu je info untuk pagi ni .. Tibe2 ade lak idea .. Gedik ! +_+

2 orang yang cute mendoakan fuza:

lilac lollipop said...

yew btol tu akak...kte jmpe blog nie pown at fb :) brknalan dlm lman muka buku gitu...haha :D

EMOdisaster said...

hehe ... muka buku ye .. buku lima xde ? ekeke ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...