nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Sunday, November 20, 2011

dirimu milik ku jua akhirnya...

Assalamualaikum...=)

tadaaa.....hati berbunga2 lagi ni...makin kembang dah ni...siap ade bau lagi tu..hahaha...nak tau ke ape yg membuatkan hati ni berbunga2...?ni haa...

sumber pakcik google

yes..!! akhirnya dapat jugak download..walaupun bukan vesi cs5 ke...tapi at least ade lah jugak...daripada version lama yg aku penah download tu..dan yg penting..ini bukan trial 30 days yg kedekut tu..hehehe...

da lama aku carik downloader adobe ni...tapi da jumpe..susah sgt nak download..bile dah jumpe..tak boleh nak download sbb line lembab..sampai berjam2 pulak tu..lepas tu error..tapi rezeki sape yg tau kan..duduk kat rumah ni..tiba2 laju pulak..tak payah tunggu jam...25 minit je..hehe..ALHAMDULILLAH....

nak tau dari mana aku dapat link untuk download adobe ni..? sesiapa yg berminat nak ada adobe photoshop..sila lah lawat blog encik wan hazel ni...dalam blog beliau ni macam2 ada..dia minat photographer..sebab dalam blog dia macam2 tutorial pasal gambar, kamera dan yg seangkatan dengannya lah...huhu..
ok nak menggodek2 adobe pulak..jom..!

p/s : sharing is caring...kan3.. :)


2 orang yang cute mendoakan fuza:

Ida Ismail said...

mane link en hazel tu weh>?

EMOdisaster said...

http://wanhazel.blogspot.com/2010/05/adobe-photoshop-full-version-with-crack.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...