nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Saturday, August 20, 2011

broadband VS. WiFi

assalamualaikum...=)


korang pernah tak rasa persaingan yg teramat...?
ha..ni lah yg aku rase sekarang ni...
line broadband aku tengah disaing-saing oleh line wifi kat sini...
sebelum ade wifi ni laju jek broadband ni...
sekarang ni..macam beratus lelaki tgh kejar sorang perempuan...
berlumba2 pulak...so dah terganggu kelancaran perjalanan broadband aku...
ish3...ni rase macam nak pergi putuskan jek wayar wifi tu...
nak surfing internet pon macam nak kena pikir 18x...
nak tunggu loading pun sempat buat kerja lain kot...
hmm...sabar kan aje...sebab wifi ni dah ramai org pakai...
nak pakai je..kena beli kad topup..
macam topup no fon plak..maxis..celcom..
kalau macam ni..aku yg sebagai pengguna broadband rugi la...
line da start lembab macam siput sedut...iskk...
so...macam mano..??
tak dapek den nak nolong an do...
soba yo lahhh...
hehehehe...k ciao..

4 orang yang cute mendoakan fuza:

saya cello191 said...

caranya..tuka ke wifi..^^

EMOdisaster said...

hahaha..x mo..x mo...sayang broadband ni...banyak tempat leh gune..klu tempat tu xde wifi payah gak..kena gak pakai bb..hehe

PeRmAtA bIrU said...

selalunya memang gitu la.. tapi ada effect gak erk wifi ke broadband???oooo

EMOdisaster said...

entah lah..kot2 wifi ni jeles kot..org ramai pakai bb kat tempat nie..tu yg die caras line..hohohoh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...