nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Wednesday, August 17, 2011

Nak Tukar Header Lah...

Assalamualaikum..=)

Blogwalking time...!
ermm...jalan2 sane sini kat blog orang lain...
tengok diorang punye blog semua best2 woo...
dan satu lagi header diorang sume cantik2 la....
aku teringin nak tukar header blog aku...
tapi serius aku tak reti...tak reti nak design semua2 tu...
cantik je kan...hish...! jealous3....!
ade sape2 tak yg sudi nak ajar atau tlg buatkan header baru untuk aku...?
kalau sudi korang tolong la ajar aku...
aku ni memang mentah dalam header mengheader ni...huhuhu...
thanks ye...
yg penting aku nak "header yg tersangat COOL..!"

p/s : maaf atas penggunaan ganti diri 'aku' bg yg lebih tua..=)

2 orang yang cute mendoakan fuza:

Syarafi[skyforce331] said...

cubalaa try design satu header..:)

daang follow sini

H.J said...

header saya pom tak seberapa sangat..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...