nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Wednesday, August 17, 2011

dia dah mai dah...dia dah mai dah....!!

Assalamualaikum...=)

perghh...memang aku terkejut ala2 monkey tadi...
nasib baik lah aku ni xde penyakit kronik a.k.a sakit jantung atau yg samadengannya...
kalau tak, tak sempat aku nak menghirup udara 1 syawal..
huh..bahaya...bahaya...
nasib baik jugak lah laptop ni x terpelanting tadi..
dek terkejutan yg teramat sangat tu...mau nye terbang not2 ringgit malaysia aku...

ini alkisahnya...

tengah2 syok BW....tiba2...
(pintu terkuak dengan kasarnya...sambil lecturer menampakkan mukanya yg cun)
lalu berkata dengan nada marah dan seriusnya...
"hey korang ni nak saya campak semua laptop2 tu ke..??!"
"Sampai bila korang nak hantar duty 4 kat sy..?! sampai sy nak merayu2 kat korang semua..?!"
bla...bla...bla...bla....#%&^*()@#!
..............
"kalau sy tunggu sampai 25 haribulan ni tak ade sorang yg datang cek drawing, sy bagi gagal semua..!"
"korang gagal, gagal lah...biar tangguh lagi setaun kat sini...!"

lalu pintu pun ditutup dengan kasarnya...
-END_

hahaha..ganas x ganas nye lecturer aku tu...da la die jenis cepat touching dengan student die..
nak2 lagi yg jenis degil x nak anta assignment n etc tu..
dah la tadi dia dok mengusyar2 aku je...
nasib baik laptop ni x menghadap arah die masuk..kalau x, free aje kene fire..hohoho..
aku berani gelak dalam hati je la...n berani nak pandang die..sebab..
sebab duty 4 yg die maksudkan tu...aku dah siapkan..
group kitorang da lame hantar kat die..
dah siap print out pon..hehehehe..
untuk group lain tu...menganga terkedu...!

hmmm...untuk kesekian kalinya..cik datang sendiri mengamok...
perkara setahun yg lepas datang kembali...hahaha...
rasa macam nak nyanyi lagu "DIA DATANG"...
dengan dress up kebaya dia hari ni..memang seswai lah..hehehe....
oke lah..wayang pendek dah pun selesai...
sambung buat kerja beb..!

k, ciao...

2 orang yang cute mendoakan fuza:

cena_sarina said...

singgah balik..folow u ok...
sebelasharibulantujuh88.blogspot.com

EMOdisaster said...

mekaceh...mekaceh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...