nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Friday, July 22, 2011

FOLLOWER....tapi...................

Assalamualaikum...=)

wee...wee...alhamdulillah kemarahan dah reda...tp cuma mata dan telinga ni dah malas lagi nak tengok pemandangan yg kurang menyeronokkan dalam kelas tu..
name aje kelas...tapi..nauzubillah...macam gelanggang WWE pon ade...
(macam sarang maksiat pon ade...)
macam sarang tikus yg da bertahun tak upgrade2 pon ade...!! hahaha...
last2 sekali buat jenayah kat kelas junior...lepak2 sambil online..! ngee....

errmm....
hari ni bertambah lagi sorang follower...^___^
syukur alhamdulillah ade gak orang nak jadi stalker bace blog aku yg tak seberape ni ye tak..??
ape2 pon mekaseh bebanyak ye kepade blogger2 yg sudi join site sy..

tapi ape yg menjadi kepelikkan di sini..(mesti korang pun penah jumpe)
die seorang follower kita...dalam kes aku ni..aku nak tengok lah balik blog die..
(konon2 nak bg feedback lah sebab nak say trimas sbb follow...)
TAPI....!!
.
.
.
bukak je profile die...die x de sebarang blog..
(kecewanye...!!) macam mane nak bace entri2 dia...
aku ni da la suke bace entri2 orang...heheh...
jadi, persoalannya kat sini...ape kah motif blogger misteri tersebut...??
bukan lah aku nak salahkan blogger tersebut..
mungkin dia hanyalah blogger baru...belum terpikir lagi nak buat blog ape..
tapi aku kecewa lah..sebab aku nak sangat2 tau siapakah empunya blog tersebut...
(kalau lah beliau ni memperkenalkan diri...)
mungkin dia saje2 nak ikuti perkembangan aku kot....
ah, paper je lah...huhuhu...
ape pon..sekali lagi terima kasih sbb sudi jengah blog aku ni...

p/s : ayat2 diatas xde kena mengena dengan yg masih hidup atau yg telah meninggal dunia...hanyalah sekadar perkongsian bersama...dan salam perkenalan..peace! =)

aku meraban lagi pada ptg jumaat...sebab terlebih tido..
k, ciao..!

4 orang yang cute mendoakan fuza:

PeRmAtA bIrU said...

ya lah... tapi anggap saja follower tuh x der blog tapi suka baca blog... kan ada aja orang macam tu??? nanti tunggu la dia komen ke, jejak balas ke... huhuhu.. kalau ada blog, kita bleh terjah blog dia..kan???

EMOdisaster said...

betul3...hehehe...

. said...

siapa nama kawan tu?

EMOdisaster said...

muiz..org johor..tp duk puchong skang...kenal ke..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...