nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Thursday, July 28, 2011

selamat datang ramadhan..!

Assalamualaikum...=)

esok hari jumaat...bersamaan 28 sha'ban...
terasa sekejap sangat masa berlalu...pejam celik..bangun tido..
insyaAllah isnin da start 1 ramadan...
rasa2nya semua umat islam mesti tak sabar2 menantikan kedatangan bulan yg mulia ni...
termasuk lah aku...x sabar2nya...!! wee.....
tapi agak sedih lah jugak...
first2 solat terawih n hari pertama puasa je x dapat buat dengan family...
sebab masa tu dah balik hostel...(mesti rasa semangat tu kurang...hmm...)
tapi ape2 pun...puasa tetap puasa kan...?
lagipun puasa ramai2 kat hostel ni best jugak ape...
buka ramai2...seronok...sebab tahun lepas da merasa sekali....
macam2 menu ade...syok abes..!

yang agak menyedihkan jugak...
2 puasa nanti bersamaan dengan hari lahir aku...hehehe...(mcm promote pulak)
mesti sedih sebab x sambut dengan family jugak...sob..sob..sob~~
tapi tak pe lah...aku doakan semoga 21 tahun ni...
diberkati Allah..tambah2 lagi dalam bulan puasa...
harap2 nya sepanjang bulan ramadan ni sama2 lah kita memperbanyakkan ibadat2...
solat sunat...tadarus...siang malam...insyaAllah...sbb kat tempat aku ni ade buat program tadarus..
insyaAllah aku akan menjoinkan diri..hehe...
dan apa yg diharapkan jugak..semoga tahun ni dapat cari malam lailatul qadar...
amin...

haa..pada sape2 yg belum ganti puasa lepas....sempat lagi ke nak buat...??
huhuhu...
ahlan wasahlan ramadhan almubarak...!

entri mengantuk_11.40
k, ciao..!

2 orang yang cute mendoakan fuza:

Nurasyiqin said...

cmat berpose ariza..kita senasib la biirthday dlm bln pose..==D

EMOdisaster said...

selamat berpose jugak ciqin...bile eah bday awk tu..name sy bukan ariza la..fuza..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...