nak share iklan aje...KLIK & KLIK yea... :D

Wednesday, July 13, 2011

oii...tak malu ke..??

assalamualaikum...=)

sejak berblogwalking ngan join segmen2 promote blog ni..
macam2 benda nak kena buat...
salah satu nya mesti nak update entry yg ade kena mengena dengan blog kita..
ye lah..takut2 lah kalau orang lain x hingin pun nak baca...huhu..(dalam hati ckp..x pe lah...)
lagi satu..terjah sana...terjah sini...fuuu...memang lap peluh kat dahi laa...wee...
sampaikan windows @ tab leh jammed wa cakap sama luu...
kalau da namenye singgah @ lawat @ terjah...mesti la kite nak follow jugak kan..?
dan secare otomatiknye kite pon nak org yg singgah blog kite yg x seberape ni follow kite gak kan..?
betul tak..betul tak...betul punye..tapi ade jugak bloggers yg tak kisah...

tapi bagi aku pun..aku x kisah sangat kalau org x nak follow ke...x nak singgah ke...
terpulang pada kehendak masing2..dan tahap penilaian diorang terhadap kualiti blog kita..
(blog aku ler khususnya tu...)
takkan lah kita nak paksa diorang follow kita..apa hebatnya kita ni nak suruh org follow2 kite..?
kadang2 jugak..bila da singgah blog diorang...mesti perasaan nak suruh diorang follow aku tu membuak2...
tapi aku segan lah nak mintak...macam muka tak malu jek...hahaha...
tu lah..kadang2 terpikir gak..ape la agaknya perasaan mereka2 yg penah singgah blog aku..
bace entry yg merapu2...huhuhu...
hurmm...malu mak tau nyah....! aww..!

haha...pape je lah fuza oi...
yang penting kau happy bila dapat tulis something kat blog tu kan...?
ni blog persendirian kan...? xde share2 kan? ye ke..? (ntah...)

tu je kot aku nak share...
ahh..merapu lagi eden...
k ciao...!

4 orang yang cute mendoakan fuza:

PeRmAtA bIrU said...

ada x org bagitau kat tuan blog nih yang blog dia nice sangat2... hehhe... kita berblogging untuk berkongsi cerita hidup dan perasaan.. dan memang semua orang berblogging untuk dapatkan kawan... heheh.. saya juga pernah berperasaan macamnih... tapi... abaikan aja... minat itu boleh mengatasi segalanya... :)

Nurasyiqin said...

haha..aper-aper pun, sebenarnyer bg cikin, kalo follow tu beri semangat pada org tu sebenarnyer..baca tak baca n3 dia itu len cerita..kita folo, kita komen, kita tegur cara baik, kan itu baru namanya blogger sejati..hik2..barulah dapat melahirkan blogger yang berkualiti..

rafiq said...

follow2..hehe

EMOdisaster said...

@permata biru : ermm...hehe...trimas sbb bg sokongan...

@cikin : huhuhu...thanks jugak bg komen yg membina...

@rafiq : mekaceh...sy singgah blog awk nti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...